Pao dogovor, Sariju otkaz?!

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2018, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao dogovor, Sariju otkaz?!

Izgleda da je čekanju kraj i da će trener Napolija biti smenjen. Nad Vezuvom se nadvila senka novog trenera koji svedoči o ambicijama Napolitanaca.

Juče je De Laurentis poručio treneru da je vreme isteklo, a kako sada stvari stoje, Mauricio Sari dobiće otkaz već sutra.

Naime, Napoliju je dosadilo da čeka, on ćuti, niko ne želi da plati klauzulu, ni Zenit koji se pominjao kao novi klub, a sa druge strane čini se da Luis Enrike ima prednost u Čelsiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Navodno, Sari je već bivši trener i on to zna, čeka da ga Napoli smeni i isplati mu oko 2 miliona evra odštete.

Dogovor sa Karlom Anćelotijem je blizu, on se složio da se vrati u Seriju A, kao i sa prodajama Žorginja Mančester Sitiju i Mertensa, čime bi se prikupilo oko 100-nak miliona za pojačanja.

Ono što je Anćeloti tražio je da se zadrži Kulibali, kao i Insinje, i igrači iz odbrane, odatle će krenuti, dakle nema ništa od odlaska Hisaja ili Gulama.

Napoli mora da reši pitanje golmana, ali i da dovede još par iskusnijih igrača, u tom slučaju Anćeloti će potpisati dvogodišnji ugovor i pokušati da napadne titulu sledeće godine.

Šta će biti sa Sarijem?

Očigledno njegove opcije nisu u ovom trenutku baš velike, ali sigurno da će se do kraja leta otvoriti neka kombinacija, mada ne i ono što je želeo, pre svega odlazak u Čelsi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.