Pao dogovor – Mirotić sve bliže odluci

Izvor: B92, 02.Jul.2023, 20:26

Pao dogovor – Mirotić sve bliže odluci

Nikola Mirotić sve je bliže da prihvati ponudu grčkog Olimpijakosa, tvrde mediji iz Izraela.

Kako prenosi "Wallasport", iskusni krlini košarkaš je već obavio razgovor sa trenerom Olimpijakosa Jorgosom Barcokasom o tome kakvu bi ulogu imao u timu i dodaje se da je dogovor već postignut.

Jurohups u subotu je preneo da je grčki velikan spreman da je ponudi Mirotiću 6.000.000 evra za dvogodišnji ugovor.

Tim iz Pireja ostao je bez Saše Vezenkova, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je prihvatio ponudu Sakramento Kinga, a košarkaš Barselone nameće se kao adekvatna zamena za MVP Evrolige iz prošle sezone.

Spekulisalo se da su za jednog od najverdnijih igrača u Evropi zainteresovani Fenerbahče Olimpija Milano Efes, ali i srpski evroligaši Crvena zvezda i Partizan, a pojavila se informacija da su beogradski crno-beli poslali ponudu za najtraženijeg košarkaša na letnjoj pijaci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.