Izvor: MozzartSport.com, 03.Okt.2020, 21:20

Pao dogovor, Kavani sutra sleće u Mančester

Ugovor na dve godine...

Izgleda da je još jedan transfer-saga dobila svoj konačan epilog. Jedan od najtraženijih fudbalera ove jeseni - Edinson Kavani (33), dogovorio je lične uslove i koliko sutra ili prekosutra trebalo bi da postane igrač Mančester Junajteda.

Prvi se po ovom pitanju oglasio ESPN, a potom su iz svojih izvora infromaciju potvrdili i RMC, Ekip, Telefut...

Svi navedeni mediji slažu se oko dužine ugovora i plate. Navodno, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << klub sa Old Traforda pristao je na uslove što su postavili Kavanijevi agenti, pa će Matador za dve godine u dresu Crvenih đavola inkasirati okruglo 20.000.000 evra. Za sada nema reči o bonusima, odnosno o premiji za sam paraf.

Još se navodi kako će Kavani tokomsutrašnjeg dana stići u Mančester, odraditi lekarske preglede, a predstavljanje bi trebalo da bude organizovano u ponedeljak ili utorak.

Ranije danas pojavila se infromacija kako je Kavanijeva prva želja da zaigra sa reprezentativnim kolegom Luisom Suarezom u Atletiko Madridu. U tom cilju Urugvajac je navodno bio spreman i da značajno smanji svoje finansijske zahteve, međutim Mančester je u međuvremenu pojačao ponudu sa 8.000.000 evra na 10.000.000 i to je očito odnelo prevagu.

Pored Atletika kao potencijalni Kavanijev poslodavac prethodnih dana pominjao se i Juventus, a pre nekoliko nedelja u fokusu je bila Benfika, ali ispostavilo se da je Matador ipak bio preveliki zalog za slavni portugalski klub...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.