Pantović asistent u pobedi Bohuma

Izvor: B92, 06.Maj.2022, 22:28

Pantović asistent u pobedi Bohuma

Fudbaleri Bohuma savladali su Arminiju rezultatom 2:1 na otvaranju 33. kola Bundeslige.

Fudbaleri Tomasa Rejsa su zaslužila ova tri boda s obzirom na to da su bili dominantni protivnik tokom 90 minuta igre. Štaviše, zaslužili su da do njih dođu na slavniji način nego autogolom protivnika.

Više od 70 odsto vremena su igrači domaće ekipe držali loptu u svojim nogama, ali su imali samo tri udarca više od protivnika. Ono što zvuči još nestvarnije jeste da su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protivnici sa samo 27 odsto poseda uspeli da upute čak 14 šuteva.

Jedan od njih je završio u mreži i to švedskog fudbalera Joakima Nilsona za izjednačenje na asistenciju veterana Gonzala Kastra. Tome je prethodio gol najboljeg strelca Bohuma Sebastijana Poltera nakon centaršuta Miloša Pantovića. Nekadašnjem fudbaleru Bajerna je to bila treća asistencija ove sezone, a ima i četiri gola na svom kontu.

Pantović je završio meč u 84. minutu, baš kao i nekadašnji napadač Partizana Takuma Asano. U tom trenutku su ekipe bile još uvek izjednačene, a da tako ne ostane pobrinuo se Amerikanac Džordž Belo nesrećnim autogolom minut pre nadoknade vremena.

Bohum nakon ove pobede izbija na visoko 10. mesto sa 42 boda, dok će Arminija mesto u Bundesligi morati da traži preko baraža. To je pod uslovom da imaju mnogo sreće, jer za sada tu poziciju drži Štutgart koji ima dva boda više i meč manje.

Bundesliga, 33. kolo

Petak

Bohum – Arminija 2:1 (1:1)

Polter 22, Belo 89ag – Nilson 35

Subota

15:30 Keln – Volfsburg

15:30 Frajburt – Union Berlin

15:30 Grojter Firt – Borusija Dortmund

15:30 Hofenhajm – Bajer Leverkuzen

18:30 Herta – Majnc

Nedelja

15:30 Ajntraht Frankfurt – Borusija Mehengladbah

17:30 Bajern Minhen – Štutgart

19:30 Lajpcig – Augzburg

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bohum savladao Arminiju u premijernom meču 33. kola Bundeslige

Izvor: RTS, 06.Maj.2022

Fudbaleri Bohuma savladali su na svom terenu Arminiju iz Bilefelda sa 2:1, u prvoj utakmici 33. kola nemačke Bundeslige. . Bohum je nastavio sa dobrim rezultatima, koji su doveli ekipu do sredine tabele, a do nove pobede domaći tim stigao je pomalo srećno...Na asistenciju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.