Pantić iz poštovanja prema Ronaldu proslavio gol kao Portugalac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2019, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pantić iz poštovanja prema Ronaldu proslavio gol kao Portugalac

Vezni fudbaler Partizana Danilo Pantić objasnio da je gol u pobedi nad Napretkom (4:0) proslavio kao zvezda Juventusa Kristijano Ronaldo kako bi mu odao priznanje za "het-trik" u Ligi šampiona protiv Atletika (3:0).

Pantić je u Kruševcu izvanrednim šutem iz slobodnog udarca trasirao put crno-belima ka polufinalu Kupa Srbije i proslavio ga u karakterističnom stilu Portugalca.

"To je poštovanje prema Ronaldu, koji je pokazao u utorak veče da je nemoguće moguće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kad se dovoljno želi i ujedno svojim primerom dodatno motivisao nas koji se bavimo sportom. Rekao sam svom cimeru Dejanu Georgijeviću, da ako budem postigao gol da ću proslaviti u njegovom stilu kao odraz poštovanja, što sam i uradio", rekao je Pantić za klupski sajt.

Fudbaler na pozajmici iz Čelsija u Partizanu naglašava da mu taj pogodak mnogo znači, posebno što je prošlo tri meseca otkad je poslednji put bio starter i mučenja sa povredom.

"Došao je prvo gol, potom asistencija na kraju i nadam se da smo navijačima priredili užitak u Kruševcu. To je prava slika kako svaki igrač Partizana treba da igra i preuzme svoj deo posla na terenu, a kao posledica toga stiže i rezultat".

Kruševac će pamtiti i španski štoper Mark Valijente zbog prvenca u crno-belom dresu.

"Presrećan sam, posebno što mislim da i mi defanzivci možemo da pomognemo napadačima i na ovaj način tokom utakmice. Dobro smo pripremili utakmicu i bili svesni važnosti, da se igra na ispadanje, a ne za bodove. Veoma je bitna bila za nas i u mentalnom smislu posle dva poraza, gde smo praktično ni iz čega rasuli bodove, pa je bilo važno da se vratimo u dinamiku sa početka prolećnog dela sezone", navodi Valijente.

Defanzivac, koji je ponikao u Barseloninoj čuvenoj La Masiji, priznaje da je bio iznenađen odlaskom trenera Zorana Mirkovića.

"Ne samo ja već i čitav tim je bio iznenađen. Odličan je trener i čovek sa kojim smo se svi slagali. Ipak, odluka je njegova, mi smo tu da je ispoštujemo, a takve stvari se dešavaju u fudbalu", zaključio je Valijente.

Partizan naredni meč igra protiv subotičkog Spartaka u subotu od 15 sati u Humskoj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.