Pantić ili Paunović menjaju Kikea?

Izvor: B92, 27.Feb.2015, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pantić ili Paunović menjaju Kikea?

Posle ostavke Kikea Sančesa Floresa na mesto trenera Hetafea kao mogući naslednici u španski medijima spominju se Milinko Pantić i Veljko Paunović.

Hetafe je trenutno 13. na tabeli Primere, posle 24 odigrana kola, a svi u Hetafeu su pomalo zatečeni ostavkom Floresa. Takođe, jedan od kandidata je i Alberto Toril.

Ipak, prvi pik uprave bio je bivši trener Reala Bern Šuster, ali je on odbacio mogućnost preuzimanja ekipe, dok AS prenosi da su pregovori sa Milinkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pantićem, bivšim igračem Altetiko Madrida otpočeti.

Međutim, kao i u slučaju pregovora sa Torilom, došlo je do komplikacija pa je neizvesno šta će se dalje dešavati. Ako nijedan od spomenutih stručnjaka ne postigne dogovor sa Hetafeom, spominju su i Argentinac Huan Esnajder, kao i selektor reprezentacije Srbije do 20 godina Veljko Paunović.

Upravo bi činjenica da je, još jedan bivši igrač 'Jorgandžija', pod ugovorom sa Fudbalskim savezom Srbije i predstoji mu Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu.

S druge strane, Pantić je u sezoni 2011/2012 bio trener Atletika B, pre nego što je preuzeo azerbejdžanski Baku, što mu je ujedno bio i poslednji posao.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.