Panter pred meč sezone sa Zvezdom: Da završimo posao

Izvor: B92, 21.Jun.2023, 20:47

Panter pred meč sezone sa Zvezdom: Da završimo posao

Košarkaši Partizana imaju veliku priliku da vrate ABA trofej u svoje vitrine i prekinu dominaciju Zvezde - majstoricu za titulu igraju pred svojim navijačima.

Meč odluke, posle 2:2 u seriji finala, igra se u četvrtak od 20 sati u Areni.

Trener crno-belih Željko Obradović je dan pred meč uputio apel navijačima da bodre tim fer i sportski, moli ih i preklinje da bude tako, pa ostaje da se vidi da li će njegove molbe biti uslišene.

Kapiten ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kevin Panter biće jedan od udarnih aduta Partizana, kao i do sada, on kaže da će svi pokušati da iskoriste sjajnu atmosferu koja vlada u timu, među igračima.

"Daćemo sve od sebe. Ovo je poslednja utakmica u sezoni. Ovo je meč za titulu. Moramo da damo sve od sebe. Atmosfera u timu je jako dobra. Potrudićemo se da odbranimo domaći teren. Iza nas su teške utakmice, ali zadržali smo dobar duh, svi se osećaju dobro i svi želimo pobedu.

Od navijača očekuje sve što je bilo do sada - uragan sa tribina i energiju koja je Partizan nosila do mnogih velikih pobeda ove sezone.

"Očekujemo veliku podršku navijača. Uživali smo sa njima cele sezone, nadam se da ćemo uživati zajedno i u ovoj poslednjoj utakmici. Bilo je zadovoljstvo igrati pred njima i nadamo se da ćemo na terenu završiti posao kako treba".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.