Panika u Realu: Bejl ne igra protiv Atletika, povređen i Modrić! Šta je sa Benzemom?

Izvor: MozzartSport.com, 18.Apr.2015, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panika u Realu: Bejl ne igra protiv Atletika, povređen i Modrić! Šta je sa Benzemom?

Velški reprezentativac moraće, po svemu sudeći, da odsustvuje sa terena najmanje dve sedmice

Veliki udarac za Real Madrid! Četiri dana pred jednu od ključnih utakmica sezone, prvak Evrope je ostao bez Greta Bejla. Velški reprezentativac povredio se u trećem minutu prvenstvenog susreta sa Malagom i kako sad stvari stoje neće biti u prilici da igra u revanšu četvrtfinala Lige šampiona (prvi meč 0:0).

Prve prognoze sa lica mesta kažu da je Bejlu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << stradao list i da ga čekaju najmanje dve sedmice pauze.

Da jedna loša vest nikad ne dolazi sama potvrdilo se se početkom drugog poluvremena, kad je zbog povrede van terena morao i Luka Modrić. Za sada nema nagoveštaja koliko će hrvatski reprezentativac morati da pauzira.

A Karim Benzema nije ni bio u konkurenciji za tim protiv Malage zbog lakše povrede.

Problemi za Karla Anćelotija...

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

VELIKI PEH: Bejl se povredio, propušta Atletiko

Izvor: HotSport.rs, 19.Apr.2015, 08:50

Veliki peh dogodio se za Karla Anćelotija i navijače Real Madrida na meču ovog kluba sa Malagom koji je u subotu odigran na “Santjago Bernabeu”.. Naime, reprezentativac Velsa doživeo je povredu tetive tokom prvog poluvremena ovog susreta i nije bio u stanju da nastavi meč.. Bejl je stradao već...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.