Pandev se vraća na Apenine

Izvor: Sportal.rs, 30.Dec.2014, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pandev se vraća na Apenine

Makedonac Goran Pandev (31) ne može bez Italije. Posle samo četiri meseca provedenih u Galatasaraju, iskusni napadač vraća s na "čizmu" gde će, prema pisanju italijanskihh medija, potpisati ugovor sa Đenovom.

Nekadašnji idol navijča Lacija trebalo bi da se obaveže na jednoipogodišnju vernost klubu iz najveće italijanske luke, u kome bi igrao na pozajmici. Transfer Makedonca bi trebalo da bude realizovan u naredna 24 sata, takođe prenose mediji na Apeninima.

Pandev >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << je gotovo čitavu svoju karijeru proveo u Italiji - čak 13 godina. Branio je boje Intera, Specije, Ankone, Lacija, pa ponovo Intera, a poslednji klub pre odlaska u Tursku letos bio mu je Napoli.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.