Pančevo: Koncert za Evropu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2015, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevo: Koncert za Evropu

Nevladina organizacija Građanska akcija Pančevo će i ove godine, šesti put zaredom, organizovati Koncert za Evropu, kojim će obeležiti i proslaviti 9. maj, Dan Evrope i Dan pobede nad fašizmom.

Organizatori pozivaju građane da u subotu, 9. maja 2015. godine, od 14 do 20 sati u muzičkom volijeru u Narodnoj bašti prisustvuju muzičkom programu tokom koga će nastupiti pančevački muzičari, ali i da sami doprinesu pozitivnoj atmosferi na ovom svojevrsnom „izletu“ - >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da dođu u društvu ili porodično, da dovedu kućne ljubimce, da ponesu rekvizite za razne igre, frizbi, rolere, opremu za badminton, i sve drugo što im je potrebno da bi uživali na ovom događaju.

Tokom programa, u 15 sati, aktivisti Evroregionalnog centra za razvoj društva u multietničkim sredinama „In Medias Res“ će dobitnicima dodeliti povelje „Pro Futuro“ za 2015. godinu.

Građanska akcija Pančevo organizuje ovaj događaj u saradnji sa pančevačkim bendom El Buž i Domom omladine, a uz pomoć JKP „Zelenilo“, JKP „Higijena“, Muzičkom školom „Jovan Bandur“, Inicijativom za inkluziju „VelikiMali“ i Udruženjem građana „Prepoznaj u sebi“.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.