Panatinaikos se prodaje za 25 miliona, najavio Janakopulos

Izvor: RTS, 09.Jun.2020, 15:04

Panatinaikos se prodaje za 25 miliona, najavio Janakopulos

Prvi čovek kluba Dimitris Janakopulos objavio je da prodaje klub za 25 miliona evra jer je razočaran svime što se dešavalo u poslednje vreme, a već godinama je "na ratnoj nozi" sa čelnim ljudima elitnog takmičenja.
Janakopulos je na konferenciji za medije objavio da posle dugog niza godina i uspešnog vođenja kluba namerava da odustane od njegovog daljeg vođenja.

„Panatenaikos je na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prodaju za 25 miliona evra, odlazim iz košarkaškog kluba visoko uzdignutog čela i kao šampion. Moj boravak ovde se završava definitivno i nepovratno."rekao je Janakopulos.
Izrazio je očekivanja da tim neće napustiti Evroligu, ali se i nada da će izabrati Fiba Ligu šampiona.
„Evroliga je crna kutija. Timovi ne znaju gde idu prihodi i odakle dolaze. Evroliga je dospela do krajnje tačke a jedini odgovoran je Đordi Bertomeu. Evroliga je konačno pronašla konkurenciju... Liga šampiona je u naletu i spremna je da ugasi EL. Pre dve godine smo shvatili da nisu spremni. Sada jesu. Na poslednjoj konferenciji predstavnik Real Madrida je rekao da Evroliga bez Panatinaikosa ne postoji. Veoma časno od njega, neka to neko kaže Bertomeuu. Panatinaikos, Makabi i Olimpijakos donose prihod Evroligi. Mi je održavamo." zaključio je Janakopulos.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.