Panatinaikos dobio trenera, Zoran Savić završio posao

Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2016, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panatinaikos dobio trenera, Zoran Savić završio posao

Atinski Zeleni pronašli naslednika Pedulakisu

Krug je bio sužen na trojicu kandidata, a na kraju je pobedio jedan. Ćavi Paskval će uskoro i zvanično biti potvrđen kao novi trener košarkaša Panatiniakosa.

Dogovor je positgnut danas, a bivši trener Barselone će do kraja nedelje doputovati na potpisivanje ugovora sa atinskim Zelenima. Posao u pregovorima je završio naš proslavljeni košarkaš Zoran Savić koji kao menadžer zastupa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Paskvala. Savić je danas pregovarao sa rukovodstvom Atinjana koje je prihvatilo njegove uslove. Španski starteg je dobio trogodišnji ugovor, a visina zarade još nije poznata.

Nakon što je Grke odbio Šarunas Jasikevičijus, kandidati za upražnjenu klupu posle odlaska Pedulakisa su pored Paskvala bili Saša Obradović i Pini Geršon. Izbor je pao na bivšeg stratega Barselone. On neće debitovati u sutrašnjem meču Evrolige protiv CSKA već će prvu utakmicu voditi naredne nedelje u elitnom takmičenju protiv Bamberga.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

OBRADOVIĆ I DALJE BEZ POSLA: Zoran Savić odveo Paskvala u Panatinaikos

Izvor: Kurir, 20.Okt.2016

...Nekadašnji trener Barselone dok kraja nedelje će biti promovisan u Pedulakisovog naslednika, a posao je završen posredstvom Paskvalovog menadžera, našeg proslavljenog reprezentativca Zoran Savić..Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.