Izvor: MozzartSport.com, 13.Jan.2021, 00:19

Palmeiras vidi finale: River je posramljen, ali ima najbolji afrodizijak

Noćas na programu revanš susret polufinala Kopa Libertadores, Verdao brani 3:0 iz prvog meča u Argentini

Kucnuo je čas. Palmeiras i River Plejt odrediće prvog finalistu Kopa Libertadores za 2020. godinu, na Alijanc Parku u Sao Paulu, sa početkom od 01.30 po srednjoevropskom vremenu. Verdao u revanš susret ulazi sa ogromnom prednošću, pošto je pobedio u prvoj utakmici u Argentini sa čak 3:0. Dakle, i poraz od dva gola razlike kod kuće osigurava timu Abela Fereire >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da se bori za najprestižniji pehar na tlu Južne Amerike. Sa druge strane, River je u dramatičnoj situaciji i za plasman u finale mu je potrebna pobeda od četiri gola razlike, odnosno i tri ukoliko postigne najmanje četiri pogotka.

Sastav Marsela Galjarda, koji je nadigran i nadmudren pre sedam dana, moraće sada da izvede nešto čudesno. Motiva mu ne manjka, jer su Milioneri ismejani od strane brazilskih medija, pošto su nedeljama pre susreta najavljivali da idu po trofej. Sada nemaju šta da izgube, jer su od strane mnogih već otpisani. A, to je umelo da se kroz istoriju pokaže kao "najbolji afrodizijak".

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Galjardo je u prethodnim duelima rotirao postave, čuvao najjače štihove ne bi li oni bili sveži i plasirali se u treće finale Kopa Libertadores u isto toliko sezona. Ipak, u roku od 30 minuta prvog duela bilo je jasno da Palmeiras neće biti pometlan. Verdao nije izgledao previše željan da se drži domaćinovog scenarija. Naprotiv, ponudio je drugačiju predstavu.

Prvi šok noći dogodio se kada je Riverov veteran, čuvar mreže Franko Armani, skrenuo loptu pravo ka Roniju, koji je iskoristio grešku i poluvolejem plasirao loptu u mrežu. Sa osiguranim vitalnim golom u gostima, Palmeiras je mogao vrlo lako da "parkira autobus" u drugom poluvremenu. Međutim, puleni Abela Ferreire izgledali su još gladnije, a posle pauze tim iz Sao Paula je argentinskog rivala stavio pod "giljotinu". Nejasno je kakav je bio sadržaj Fereirinog razgovora sa svojom ekipom na poluvremenu, ali šta god je rečeno, od Luiza Adrijana je napravilo predatora. U 47. minutu 33-godišnjak je primio loptu i s lakoćom okrenuo Roberta Rohasa, pretrčao pola dužine terena i udvostručio prednost. Samo 15 minuta kasnije, Matijas Vinja je ostavio River u neverici. Kormilar Verdaa je odmarao brojne svoje prvotimce u nedavnoj ligaškoj pobedi nad Sport Resifeom sa 1:0. Teško da će Palmeiras napraviti bilo kakve promene u timu koji je u Buenos Ajresu izvojevao veliki trijumf. U međuvremenu, strateg Milionera takođe je rešio da ponovo odmori glavne adute tokom poraza od 2:0 od Independijentea za vikend.

Fereira ne može da računa na povređene Felipea Mela, Veslija, Luana Silvu i Gabrijela Verona, kao i suspendovanog Patrika de Paule. Sa druge strane, Galjardo će biti bez standardnog člana veznog reda Horhea Karaskala, koji je isključen u prvoj utakmici zbog faula koji je doveo do trećeg gola Palmeirasa.

Palmeiras se bori za prolazak u peto finale u istoriji kluba, a do sada je samo jednom uspeo da pokori kontinent i to 1999. godine. River je četvorostruki prvak Južne Amerike, dok je u finalima zaustavljan u tri navrata. Dve od dosadašnje četiri krune Milioneri su osvojili za vreme mandata sadašnjeg stručnjaka Galjarda, koji od 2014. sedi na klupi velikana iz Buenos Ajresa.

Susret Palmeirasa i River Plejta možete da pogledate od 01.30 u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.

KOPA LIBERTADORES - POLUFINALE (REVANŠI)

Sreda

01.30: (2,95) Palmeiras (3,30) River Plejt (2,45) /prvi meč 3:0/

23.15: (2,95) Santos (2,95) Boka Juniors (2,65) /prvi meč 0:0/

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.