Palermo i Verder testiraju Rad

Izvor: B92, 16.Jul.2010, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palermo i Verder testiraju Rad

Fudbaleri Rada će tokom drugog dela priprema igrati prijateljske mečeve sa dva atraktivna protivnika - italijanskim Palermom i nemačkim Verderom.

'Gradjevinari' će se za predstojeću sezonu pripremati u Sloveniji i put Moravskih Toplica kreću 24. jula.

Prethodno će igrati prijateljski susret sa Radničkim iz Obrenovca, koji je na programu već u subotu od 18 sati, dok se u sredu igra meč sa Mačvom iz Šapca. Dan kasnije igrači sa manjom minutažom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igraće protiv srpskoligaša Beograda.

Prvi protivnik izabranicima trenera Marka Nikolića u Sloveniji biće turski prvoligaš Genčerbirligi, 26. jula.

"Dva dana kasnije imaćemo test sa poljskom ekipom Korona, a onda slede dva susreta sa izuzetnim rivalima. Kao i prošle godine i ove ćemo ukrstiti koplja sa italijanskim Palermom, 31. jula", rekao je trener Nikolić.

"Tri dana posle utakmice sa sicilijanskim timom, 3. avgusta, imaćemo još jednu proveru sa ekipom respektabilnom i u evropskim okvirima - Verderom iz Bremena. Dan kasnije vraćamo se u Beograd", dodao je trener banjičkog superligaša.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.