Palasio spasio Đenovu u 96. minutu

Izvor: Blic, 25.Feb.2012, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palasio spasio Đenovu u 96. minutu

Fudbaleri Đenove ponovo su razočarali domaće navijače pošto nisu uspeli da savladaju Parmu u 25. kolu Serije A, ali imajući u vidu da su do boda stigli u 96. minutu, svi su na kraju sa stadiona Luiđi Feraris izašli zadovoljni - 2:2.

Parma je povela preko Gobija već u 6. minutu, a bivši fudbaler Lacija Serđo Flokari duplirao je prednost na početku drugog poluvremena.

Ipak, nije se predavao domaćin, napadao je i preko Rodriga Palasija unela neizvesnost u poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << desetak minuta meča - 2:1. Isti igrač je u 96. minutu izazvao delirijum na stadionu kada je izjednačio na 2:2, a do kraja susreta isključenje u gostujućim redovima je dobio prekaljeni Kristijano Lukareli čime se zaključio ovaj uzbudljivi meč.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Palasio za bod u 96. minutu!

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Feb.2012

Fudbaleri Đenove odigrali su nerešeno 2:2 sa gostujućom Parmom u prvoj utakmici 25. kola Serije A, a oba gola za domaćina postigao je Rodrigo Palasio.. . Ekipa Parme svakako će žaliti zbog ovakvog ishoda, pošto je do 79. minuta imala dva gola prednosti. Strelci za domaćina bili su Masimo Gobi...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.