Palase, neka si ostao bez pobede! Umesto Milivojevića penal za odluke izveo Benteke i promašio! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Dec.2017, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palase, neka si ostao bez pobede! Umesto Milivojevića penal za odluke izveo Benteke i promašio! (VIDEO)

Srpski reprezentativac pogodio prvi jedanaesterac za domaćina u 41. minutu, ali je kod drugog odgovornost preuzeo belgijski golgeter, ali je njegov udarac za pobedu pročitao Asmir Begović

Kristal Palas je platio ceh pokušaj vraćanja Kristijana Bentekea u golgetersku formu po svaku cenu, pa je večeras ostao bez dva vredna boda protiv Bornmuta – 2:2 (2:2).

Belgijanac je promašio jedanaesterac za pobedu u drugom minutu nadoknade utakmice, iako je prvi za >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << domaćina hladnokrvno izveo Srpski reprezentativac Luka Milivojević. Ali, kod drugog je odgovornost preuzeo Belgijanac, i petu utakmicu uzastopno ostao bez postignutog gola. Njegov izuzetno loš udarac bez problema je zaustavio Asmir Begović.

Milivojević je u 41. minutu anulirao pogodak Džermejna Defoa s početka utakmice, a domaćin je samo nekoliko minuta kasnije došao do vođstva preko Skota Dana. Međutim, talični Defo je u poslednjim trenucima prvog poluvremena postavio konačan rezultat meča.

Totenhem zavisi od Harija Kejna, jer kada on nije golgeterski raspoložen ni Pevci ne deluju tako ubedljivo. A večeras su bili i te kako ubedljivi! Ekipa iz Londona je na Vembliju demolirala Stouk i nastavila poteru za vodećim timovima Premijer lige, a najbolji strelac Premijer lige dva puta je tresao mrežu Džeka Batlenda – 5:1 (1:0).

Ipak, nije sve na početku utakmice baš tako podmazano po domaćina, koji se mučio, mašio prilike, ali je srećom u 21. minutu sopstvenu mrežu pogodio Raja Šoukros. Tada je pao kamen sa srca izabranicima Maurisija Poketina, koji su već na samom početku drugog poluvremena rešili dilemu po pitanje pobednika. U periodu od svega 20 minuta u četiri navrata se tresla mreža gostiju. Prvo je pogodio Son, potom dva puta Kejn, a na kraju i Kristijan Eriksen. Šoukrosu se na kraju vratilo za nesrećni autogol koji je promenio čitav tok utakmice.

Barnli se vratio u ritam minimalnih pobeda. Skot Arfild je bio strelac jedinog pogotka ekipe Šona Dajša protiv Votforda, mada joj je posao u značajnoj meri olakšalo isključenje nesmotrenog Zegelara na isteku pola časa igre. Hadersfild je golovima dvostrukog strelca Stiva Munijea bez problema izašao na kraj sa Brajtonom (2:0), dok je Vilfrid Boni ponovo bio junak Svonsija, koji odbija da se preda u trci za opstanak u elitnom rangu engleskog fudbala.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LUDI TIKET, nedelja, 1.848.180 dinara: Benteke, nisi promašio samo penal - nego i BMW!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Dec.2017, 10:19

Sjajan tiket iz Zvečana pao zbog belgijskog napadača....Benteke, proklet da si! I ti i onaj ko ti je dozvolio da šutiraš penal u 93. minutu! Teško da je moglo bez ovakvih, ako ne i mnogo gorih kletvi na MOZZARTOVOM uplatnom mestu u Zvečanu nakon što je reprezentativac Belgije propustio da sa bele...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.