Pakt Intera i Fiorentina, na udaru Juventus!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pakt Intera i Fiorentina, na udaru Juventus!

Marota odnosi još jednu pobedu nad bivšim poslodavcima.

"Neroazuri" su dobili veliko pojačanje pred početak Serije A, Konte će konačno sarađivati sa Lukakuom koji je bio njegova želja sezonama unazad.

Juventus se takođe interesovao za Belgijanca, ali je sam napadač na predstavljanju rekao da je Inter njegova jedina želja.

Kako stvari stoje, omraženi rival "stare dame" se sprema za još jednu bitku na transfer polju a ovog puta imaju i saveznika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Federiko Kijeza je velika želja Juventusa, novi vlasnik Fiorentine Roko Komizo nekako uspeva da se odbrani od naleta šampiona Italija, ali deluje da više nije sam u toj "borbi".

Inter je navodno ponudio sedamdeset miliona evra "ljubičastima" za kupovinu jednog od najtalentovanijih fudbalera sa "Čizme", međutim ta ponuda će biti zvanična na sledeće leto.

Ovo bi ispunilo sve stavke koje klub sa "Artemio Frankija" želi. Zadržali bi svog ponajboljeg igrača još jednu godinu, dobili bi zadovoljavajuću sumu i ono najbitnije, izbegli bi prodaju jednom od najmrskijih rivala.

Marota definitivno zna kako da naškodi nekadašnjem klubu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.