Pakjao: Prvo oporavak, pa revanš

Izvor: B92, 13.Maj.2015, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pakjao: Prvo oporavak, pa revanš

Filipinski bokser Meni Pakjao vratio se u domovinu kako bi se oporavio od operacije ramena i odlučio da li će se povući ili tražiti revanš Flojdu Mejvederu.

Pakjao je rekao da su mu prioriteti da se oporavi, posao kongresmena i porodične obaveze. On je naveo da je povredio rame tokom priprema za "borbu veka", koju je jednoglasnom odlukom sudija 2. maja u Las Vegasu izgubio od Mejvedera. .

Pakjao se posle kraćeg odmora u svojoj kući u Manili priključio navijačima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i političarima na doručku, a zatim je u automobilskoj povorci prošao glavnim gradom Filipina. Hiljade ljudi okupilo se na ulicama, mahali su, aplaudirali i fotografisali 36-godišnjeg boksera

"Čak iako je izgubo, on je za nas pobednik", rekla je stanovnica Manile Meri Borgonja.

Pakjao je rekao da će kada se oporavi "saopštiti da li će nastaviti karijeru ili objaviti povlačenje iz boksa.

"Znam šta mislite, nadate se da će biti revanš. To mi se sviđa. To želim. Ali trenutno sam koncentrisan na oporavak, posao i porodicu", rekao je Pakjao.

Pakjao je izgubio u 12 rundi od Mejvedera u "borbi veka", a u intervjuu za filipinsku televiziju ABS-CBN rekao je da je u više navrata gledao snimak borbe i da veruje da je tesno pobedio Mejvedera.

"Gledao sam meč u više navrata i bodovao sam udarce. Mislim da sam pobedio za dva poena", rekao je Pakjao, ali je i poručio Mejvederu da "uživa u pobedi jer je zaslužio". Pakjao, koji u svojim izjavama stalno citira Bibliju, rekao je da se smatra pobednikom, pošto je ovo bilo "prvi put da Mejveder zahvaljuje bogu pre i posle borbe".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pakjao: Revanš sa Flojdom ili kraj karijere

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2015

Filipinski bokser Meni Pakjao vratio se danas u domovinu kako bi se oporavio od operacije ramena i odlučio da li će se povući ili tražiti revanš sa Amerikancem Flojdom Mejvederom...Pakjao je rekao da su mu prioriteti da se oporavi, posao kongresmena i porodične obaveze. On je naveo da je povredio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.