Izvor: Glas javnosti, 04.Jan.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paket od 17 miliona evra

Konačno je na zvaničnom sajtu Mančester junajteda osvanula vest pod naslovom „Srbi stigli u Junajted koja potvrđuje da su dugo očekivani i najavljivani transferi obavljeni. Iako je dugo skrivao adute, ne želeći da kaže nešto o mogućim pojačanjima, ser Aleks Ferguson je sada bio u prilici da kaže nešto konkretnije o dolasku Zorana Tošića.

- Pratimo ga već godinu dana. Naš skaut zadužen za tu oblast nam već neko vreme ukazuje na njega. Uz to vremenom je postao i standardni >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << član reprezentacije-ispričao je Aleks Ferguson.

Iskusni znalac nema nameru da najnoviju investiciju odmah stavi na ispit zrelosti.

- Daćemo Tošiću dovoljno vremena, jer nije igrao od 10. decembra. Treba mu vreme da se prilagodi i navikne na naš tempo rada i utakmica-poručio je Ferguson uz napomenu da je time zaključio „pazar“ u zimskom prelaznom roku. Aktuelni prvak Engleske, Evrope i sveta Mančester junajted je za „paket iz Humske 1“ izdvojio 17 miliona evra.

Presrećan je bio i predsednik „crno-belih“, Dragan Đurić, posle posla zaključenog u sredu u kancelariji generalnog sekretara Darka Grubora.

- Ovo je veliki dan za Partizan, srpski fudbal i Srbiju. Naši igrači su otišli u najveći klub na svetu. Visina transfera nije toliko bitna iako je jedan od najvećih u poslednjih deset godina-ispričao je Đurić.

Iako nije hteo da otkrije (poznatu) brojku transfera, Đurić kaže da će pridošli novac biti dobro upotrebljen.

- Ova finansijska injekcija će dodatno stabilizovati klub iako ni do sada nismo imali problema. Svi zaposleni u Partizanu su isplaćeni do 31. decembra- ispričao je predsednik kluba iz Humske 1.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ferguson: Tevez bi mogao da ode

Izvor: B92, 04.Jan.2009

Menadžer Mančester Junajteda Ser Aleks Ferguson najavio je da bi Karlos Tevez mogao da napusti klub. ..Tevezu uskoro ističe ugovor o pozajmici, a njegov matični klub Vest Hem odredio je obeštećenje od 32 miliona funti. Pored visokog obeštećenja, čelnici Junajteda se, navodno, ne slažu sa Argentincem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.