Pajtić čestitao košarkašicama

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2015, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić čestitao košarkašicama

Predsednik Pokrajinske Vlade Bojan Pajtić čestitao je danas košarkašicama Srbije na osvojenoj zlatnoj medalji na Evropskom šampionatu u Mađarskoj.

Košarkašice Srbije osvojile su sinoć titulu šampiona Evrope pobedom nad Francuskom rezultatom 76:68 u Budimpešti, i tako donele Srbiji prvo zlato u ženskoj košarci.

Na ovom istorijskom uspehu čestitao je i predsednik Pokrajinske Vlade Vojvodine.



"S ponosom vam čestitam na najvećem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uspehu u istoriji srpske ženske košarke. Vaše zlato je potvrda da su upornost i vera siguran put do pobede. Sa željom da zlatni uspeh ne izostane i (na olimpijadi) u Riju, od srca vam čestitam na osvajanju titule evropskog šampiona"
, poručio je Pajtić.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.