Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2020, 23:54

Pade Barsa posle mesec dana, srušio je "fenjeraš"

Asvel dominirao sve vreme

Posrtao je Asvel ove sezone u Evroligi, posebno kod kuće, gde do večeras nije zabeležila nijednu pobedu, pa su mnogi mislili da će Barselona rutinski odraditi posao u Vilrebanu. Ali žestoko su se prevarili. "Fenjeraš" je naneo Kataloncima prvi poraz tačno mesec dana pošto su izgubili meč od Mursije u ACB ligi.

Dejvid Lajti, Noris Kol i društvo uhvatili su Kataloce na pogrešnoj nozi još u prvoj četvrtini. Rotirao je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Šarunas Jasikevičijus igrače, pokušavajući da pronađe dobitnu petorku. Ali kao da se Barseloni sve više vrtelo u glavi od toga. Francuski tim je nastavio da dominira na terenu do kraa meča. Napadao je iz svih oružja, a najjače su bili šut za tri poena i sa linije penala. Pogodio je čak 13 trojki iz samo 21 pokušaja, dok je učinak sa linije slobodnih bacanja bio perfektan (17-17).

Najefikasniji kod domćina bio je Lajti sa 17 poena. Kol je ubacio 14, Frimen 12, a Kahudi 10 poena.

U redovima Barselone jedva prelaznu ocenu izvukli su Mirotić (14 poena, 9 skokova) i Kalatis (12 poena).

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.