Pada prva trenerska glava, ovo su kandidati za klupu Rome!

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2018, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pada prva trenerska glava, ovo su kandidati za klupu Rome!

Igrači u izolaciji, trener pred smenom, klub već pregovara. Dva realistična rešenja...

Roma je u nevolji i to nije tajna.

Odnosi između Di Frančeska i Monćija su loši, predsednik Palota je iz Amerike izrazio svoje nezadovoljstvo igrama, bio je šokiran nakon poraza u Bolonji.

U svakom slučaju 14. mesto dovoljno govori, Di Frančesko će imati još jednu šansu, u pitanju je meč protiv Frozinonea, mada i ako to dobije, a izgubi rimski derbi, sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će od ponedeljka biti bez posla.

Navodno, klub već pregovara sa novim trenerima, odnosno napravljena je lista kandidata, igrači su u karantinu, u izolaciji, navijači ogorčeni, a iza ugla pomalja se Vićenco Montela.

On je vodio Romu kratko kada je smenjen Ranijeri, uveo je u LE, ali se uprava onda odlučila za Luisa Enrikea. Bio je još par puta pominjan kao kandidat, posle je radio u Fiorentini, Milanu i Sevilji, nije se proslavio na poslednja dva posla.

Neki izvori kažu da je pametnije uložiti novac na Paola Sousu, Portugalac je u Kini, ali navodno njegov agent radi na raskidu ugovora sa Tijanđinom, i da se već u Londonu video sa povratnikom u Romu, Frankom Baldinijem.

Pominju se još par kandidata, Antonio Konte je preskup, Loran Blan ne radi od 2016. ali je malo verovatno da bi mogao da dobije šansu, Roma nema toliko novca, dok je pominjanje Ranijerija povratak na staro, nostalgija jer je u pitanju rođeni Rimljanin, ali niko od zvaničnika ne smatra da bi on bio dobro rešenje.

Dakle Montela ili Sousa, ako Di Frančesko ne "preživi" na klupi u narednih pet dana...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rimski lov na veštice, krivi Džeko, Dolće i Gabana!

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2018, 08:30

U Italiji navijači ne praštaju, možda bi neko trebalo da im saopšti da nisu toliko bitni....U Romi, pravi lov na veštice...Navijači su besni, ekipa je u karantinu, Monći je otkazao put u Španiju, danas je Lorenco Pelegrini trebalo da bude gost u jednoj "Najkovoj" radnji u Rimu, čitava manifestacija...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.