Pa zar već? Čelsijeva norma, Geri zna kada će Sari biti smenjen!

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2019, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pa zar već? Čelsijeva "norma", Geri zna kada će Sari biti smenjen!

Ako je iz iskustva, tačno je, u Čelsiju postoji pravilo i svi treneri pre ili kasnije to iskuse na svojoj koži...

Geri Nevil zna, ili možda i ne, ali bivši kapiten Junajteda uvek ima šta da kaže.

Poraz Čelsija od Arsenala je doveo u pitanje i top 4, rano je o tome govoriti, ali kritike Sarija igračima samo će ubrzati njegov odlazak, tvrdi Nevil.

On kaže da već počinje miniranje Italijana i da se u Čelsiju to završava na jedan način.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
"U Čelsiju je jasno, za najkasnije 18 meseci Sari će biti smenjen. U prvih pola godine imaš kakvu takvu kontrolu, ali i njegovi prethodnici su videli, posle se to raspada. Sari je mislio da je iskusan, da je prošao sve, ali ovo je Čelsi. Tu se igrači brzo okrenu protiv tebe, ostaneš usamljen, videli ste Kontea i Murinja, videli ste kako se situacija ponavlja pet ili deset godina, to je kao pravilo", tvrdi Geri Nevil.

Čelsi čeka revanš polufinala Liga kupa, jure prednost Totenhema iz prvog meča od 1:0, imaće izgleda na raspolaganju Iguaina za tu utakmicu, ali svejedno čini se da Sarijeve kritike nisu dobro primljene među igračima, prvi je David Luiz kroz redove saopštio da trener preteruje.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.