Pa ovo je nonsens, Matić jabuka razdora u Junajtedovoj svlačionici!

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2018, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pa ovo je nonsens, Matić jabuka razdora u Junajtedovoj svlačionici!

Navodno, koplja se lome oko našeg internacionalca, kome se mnogo toga zamera...

Nemanja Matić je čovek od poverenja Žozea Murinja. I to zbog onoga što pruža na terenu, odnosa koji je imao sa trenerom u Čelsiju, nije reagovao ni kada ga je Murinjo svojevremeno uveo pa zamenio, a Portugalac kaže da je najbolji čovek koga je trenirao u karijeri.

Međutim, sada u medijima kruži priča da je Srbin problem, i to ne zbog svog karaktera jer se njemu teško može šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zameriti, već zbog toga što deo igrača smatra da ne zaslužuje da igra.

Matić je u slabijoj formi, odražava se na rezultate, ali to može da se kaže manje-više za svakog igrača tima osim Šoa i Marsijala.

Ipak, sada se traži kišobran u vidu srpskog diva koji je krivac za treći gol Junajteda protiv Sitija kada je ostavio samog Gundogana.

"Tajms" navodi i da su navijači nezadovoljni, da ne mogu da prepoznaju Srbina, a pojavili su se i neki smešni navodi, koji nemaju nikavu podlogu da mu zameraju zbog maka. To je informacija koja zaista nije izašla nigde u ozbiljnim medijima, u pitanju su loše partije, navodno igrači smatraju da su svi koji loše igraju dobili svoju "porciju" klupe, osim našeg internacionalca čije se mesto ne dovodi u pitanje.

Šta je od svega istina, ostaje da vidimo, Murinjo je okrivio individualne greške odbrane za poraz od Sitija, a kako smo pisali danas, njegove razloge niko nije prihvatio, jer velika većina smatra da je Junajted kilometrima daleko od Sitija, ali i od ostalih ozbiljnih ekipa, kao i da su im šanse da dođu do četvrtog mesta minimalne...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.