PUNI SE KASA ZA JAKA POJAČANJA: Stižu 3 miliona za Zvezdinog prvotimca

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 18:56

PUNI SE KASA ZA JAKA POJAČANJA: Stižu 3 miliona za Zvezdinog prvotimca

Transfer koji bi mnogo doneo crveno-belima.

Crvena zvezda planira ozbiljna pojačanja za letnji prelazni rok, prva imena na spisku za dolazak su Aleksandar Dragović i Aleksandar Prijović, ali na “Marakani” su svesni da je za pravljenje moćnog tima neophodna finansijska stabilnost.

Da bi došao do Lige šampiona, Lacio mora da pobeđuje do kraja Serije A, prvo večeras (20.45) kada mu u goste dolazi Milan. I Rosoneri imaju takmičarskih motiva, a kvota na keca u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mozzartu je najveća na svetu – 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lacio – Milan.

Nije tajna da crveno-beli moraju da naprave i neki kvalitetan izlazni transfer, a među prvima na listi za prodaju je Njegoš Petrović.

Zadnji vezni crveno-belih se, prema pisanju Mozzart sporta, nalazi na meti Bolonje. Jedan srpski menadžer, odlično pozicioniran na italijanskom tržištu, došao je na ideju da usluge bivšeg prvotimca Rada ponudi Bolonji Siniše Mihajlovića. Taj posao još nije u fazi finiširanja, ali se intenzivno radi na njemu kako bi bio realizovan na početku letnjeg prelaznog roka.

Crveno-beli planiraju da zarade 3 miliona evra od Petrovićeve prodaje, a određeni procenat odlazi i njegovom bivšem klubu Radu. Zvezda treba da završi posao i oko otkupa Dijega Falćinelija od Bolonje, zna se da je otkupna klauzula milion evra, pa bi Petroić put Italije mogao i sa određenim popustom.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Mina Ilić, devojka Zlatana Šehovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.