PUN SAMOPOUZDANJA PRED ZVEZDU: Prolaz nam je na dohvat ruke Pioli otkrio i greške iz prvog meča

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2021, 18:57

PUN SAMOPOUZDANJA PRED ZVEZDU: "Prolaz nam je na dohvat ruke" Pioli otkrio i greške iz prvog meča

Ne sme da bude grešaka, smatra trener Milana.

Trener Milana Stefano Pioli svestan je da njegov tim mora da prikaže kvalitetnu igru kako bi savladao Crvenu zvezdu i plasirao se u osminu finala Lige Evrope.

Rosoneri dočekuju crveno-bele u revanšu 1/16 finala LE, posle nerešenog ishoda u prvoj utakmici u Beogradu (2:2).

- Imamo prepreku u vidu Crvene zvezde, posedujemo malu prednost, koja nam ne dozvoljava da pripremamo meč na drugačiji način. Moraćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da odigramo dosta kvalitetno da bismo prošli dalje - jasan je Pioli.

Osvrnuo se 55-godišnji Italijan i na prethodni duel sa srpskim šampionom.

- Analizirali smo poslednju utakmicu. Pogrešili smo u nedostatku inteziteta bez lopte, posebno u prvih pola sata. Nije neuspeh u padu u ovom mečevima. Neuspeh je zadržavanje na mestu na kojem ste pali. Ali već od sutra moramo početi ponovo da igramo intezivno i kvalitetno. Biće komplikovan meč, ali nam je prolaz na dohvat ruke. Želimo da idemo dalje u Evropi.

Real je vezao četiri pobede, ali večeras u Bergamu (21.00) Atalanta je blagi favorit sa kvotom 2,55 na keca. Opcija je i 3+ za kvotu 1,60. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Atalanta – Real.

Poseban akcenat stavljen je na lošiju igru u odbrani.

- Uvek je pogrešno deliti odgovornost na pozicije u timu. Pokušavamo da napadnemo sa svim igračima, a to moramo da radimo i u odbrani. Nismo bili kompaktni, nismo imali inteziteta. Moramo da počnemo da igramo sa ritmom i doslednošću, već od sutrašnje utakmice - poručio je Pioli.

Utakmica Milan – Crvena zvezda igra se u četvrtak do 21 sat.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Tejlor Vord, devojka Rijada Mareza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.