PUKLO MEĐU ENGLEZIMA: Reprezentativac IZABAČEN iz tima i poslat kući (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022, 10:37

PUKLO MEĐU ENGLEZIMA: Reprezentativac IZABAČEN iz tima i poslat kući (FOTO)

Sve se dešava pred meč sa Francsukom.

Fudbalsku reprezentaciju Englekse u subotu od 20:00 časova čeka četvrtfinalnu duel protiv selekcije Francuske. Međutim, mnogo toga ne štima u redovi Gordog Albiona. Porfemećena je atnosfera u timu, a defanzivac Ben Vajt iz Arsenala, ostranjen je iz ekipe.

Na Ostrvu se najpre pisalo da je Vajt napustio ekipu zbog privatnih razloga. Međutim, kasnije je otkriveno da je fudbaler koji nije odigrao ni minut u Kataru najuren >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz tima zbog sukoba sa Stivom Holandom, pomoćnikom selektora Gereta Sautgejta.

Ben White allegedly left World Cup after ‘bust-up’ in front of England squad#AFC #COYGhttps://t.co/sMluNQe22q

— Arsenal Rooter (News and Updates) (@RooterArsenal) December 9, 2022

Mediji navode da je Vajt bio potpuno nezainteresovan na treninzima, ali i na sastanku dok je pripreman meč protiv selekcije SAD.

Selektor Sautgejt nije ima previše izbora, tako da ga je poslao kući...

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.