PUKLA TIKVA U ZENITU: Amerikanac ISPROZIVAO tatu i sina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2018, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUKLA TIKVA U ZENITU: Amerikanac ISPROZIVAO tatu i sina (FOTO)

Životna lekcija.

Iako su pobedili Partizan u sedmom kolu Evrokupa, došlo je do razdora u ekpi Zenita. Iskusni američki bek Brendon Dženings je na Instagramu posle meča sa crno-belima objavio poruku u kojoj je napisao:

– Nikad više neću igrati u timu, u kojem je otac trener sinu! Nikad više!

EVROKUP ODLUČIO: Ovo su najbolji POTEZI! Na listi su košarkaši Zvezde i Partizana (VIDEO)

ČOVIĆ POSLE PORAZA OD MONAKA: Meč za sve one >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji ne vole Crvenu zvezdu

Amerikancu očigledno ne prija velika sloboda koju u igri ima njegov saigrač Sergej Karasjev, inače sin trenera Zenita Vasilija Karasjeva.

📸 Brandon Jennings shared and then deleted a life lesson he learned as a Zenit St. Petersburg player https://t.co/0Qbms2hiJ8

— Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) November 15, 2018

Karasjov je sa 21 poenom bio najefikasniji u pobedi nad Partizanom, ali mu je za taj učinak bilo potrebno 17 šuteva (7 pogodio), a nije imao nijednu asistenciju.

Dženings je svoj post na Instagramu brzo obrisao, a ostaje da se vidi kakva će biti reakcija čelnika kluba i pre svega trenera Vasilija Karasjova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.