PUKLA TIKVA U JUNAJTEDU: Murinjo u ratu sa ZVEZDOM tima, oduzeo mu traku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2018, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUKLA TIKVA U JUNAJTEDU: Murinjo u ratu sa ZVEZDOM tima, oduzeo mu traku (FOTO)

Dosta mu je svega.

U Mančesteru je tihi rat između Žoze Murinja i Pola Pogbe konačno eskalirao.. Britanski "Tajms" preneo je u utorak da je Murinjo pred čitavim timom Mančester Junajteda saopštio da Pogba više nikada neće staviti kapitensku traku Junajteda na ruku barem dokle god je on na klupi tog tima.

Paul Pogba set for January transfer as Jose Mourinho says 'You'll never captain Man Utd' https://t.co/QkSTXe9PBB

— One >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stop Sports (@oss365) September 25, 2018

Podsetimo, Pogba je na početku sezone na utakmici s Lesterom dobio poverenje i kapitensku traku, ali od povratka povređenog Antonija Valensije više nema tu privilegiju kad je Ekvadorac u timu. Jedan od navodnih razloga je činjenica da je Pogba kritikovao trenerovu taktiku protiv Vulvsa, nazvavši je "negativnom" što je Portugalcu čačnulo sujetu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.