PUKLA BOMBA NA PIRINEJIMA: Gundogan je novi igrač Barselone!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 19:45

PUKLA BOMBA NA PIRINEJIMA: Gundogan je novi igrač Barselone!

Pao potpis...

Kako relevantni izvori javljaju, kapiten Mančester sitija i nemački reprezentativac Ilkaj Gundogan, postao je novi član Barselone!

Naime, specijalizovani fudbalski novinar Fabricio Romano objavio je da je potpis pao pre nekoliko minuta, da su se i klub i igrač usaglasili i da će biti ubrzo registrovan.

Gundogan je potpisao ugovor na dve godine, ostaće u Kataloniji do juna 2025. godine sa opcijom produžetka na još godinu dana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Ilkay Gündogan to Barcelona, here we go! Final approval arrived on club side to register him as new signing, green light from the player. It’s done deal, signed few minutes ago. 🚨🔵🔴 #FCB

Gündogan has agreed a two year deal valid until June 2025 with option for further year. pic.twitter.com/Gr467hNBms

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 21, 2023

Ovaj nemački reprezentativac je u Mančester sitiju bio još od 2016. godine sve do ovog leta kada se nagađalo gde bi mogao da nastavi karijeru.

Sada je sve jasno i Barsa ima veliko pojačanje u vidu 32-godišnjeg šampiona koji dolazi sa velikim odličjima među "građanima".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.