PUKLA BOMBA: Mbape ima novi klub – dogovor je postignut

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2024, 12:04

PUKLA BOMBA: Mbape ima novi klub – dogovor je postignut

Promena dresa zvanično od leta.

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape nastaviće na kraju sezone karijeru u Realu, pošto se francuski reprezentativac prošle nedelje dogovorio sa madridskim klubom, prenosi Futmerkato.

Mbape (25) ima ugovor sa šampionom Francuske do kraja sezone, a od prvog januara ima pravo da pregovara sa drugim klubovima. Futmerkato ističe da je Mbape navodno odbio da produži ugovor sa Pari Sen Žermenom, pošto je pre nekoliko dana dogovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prelazak u Real.

Francuski mediji podsećaju da čelnici Reala već nekoliko godina pokušavaju da angažuju napadača "svetaca", ali dve strane ranije nisu uspele da postignu dogovor.

🚨⚪️ Kylian Mbappé (25) will be a Real Madrid player next season! An agreement has been reached in recent days, (via footmercato)

@Findbestbet_Sports_Football: "https://t.co/HEINGIrMBR" pic.twitter.com/dcUe7IGeBU

— findbestbet- Top Sports Picks and Latest Updates (@Find_Best_Bet) January 8, 2024

Rukovodstvo madridskog kluba je zbog toga odlučilo da postigne čvrst dogovor sa francuskim reprezentativcem, koji je pristao da nastavi karijeru u Realu.

PSŽ je u nedleju u gostima pobedio šestoligaša Revel (9:0) u Kupu Francuske, a Mbape je postigao tri gola za svoj tim. On je u PSŽ stigao 2017. godine iz Monaka, a ove sezone je za šampiona Francuske postigao 25 golova na 24 utakmice u svim takmičenjima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DANAC BI MOGAO DA SE VRATI U PREMIJER LIGU: Junajted zainteresovan za Kristensena

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2024

Nije standardan u ekipi Barselone...Fudbalski klub Mančester junajted zainteresovan je za igrača Barselone Danca Andreasa Kristensena, prenosi britanski Miror. Kristensen (27) nije standardan u ekipi Barselone, a danski fudbaler je ove sezone odigrao 18 mečeva za katalonski klub u svim takmičenjima...Kristensen...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Mbape demantovao transfer u Real Madrid

Izvor: B92, 08.Jan.2024

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape još nije odlučio gde će da nastavi igračku karijeru, tvrdi menadžerski tim francuskog reprezentativca...Pojedini francuski mediji preneli su da će Mbape na kraju sezone da nastavi karijeru u Realu, pošto se dogovorio sa madridskim klubom...Mbape ima ugovor...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.