PUKAO KAO ZVEČKA: Beker PRODAVAO na aukciji pehare, ali i ČARAPE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2019, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUKAO KAO ZVEČKA: Beker PRODAVAO na aukciji pehare, ali i ČARAPE (FOTO)

Bivši Novakov trener u finansisjkim problemima.

Finansijska kriza u kojoj se nalazi Boris Beker dostigla je vrhunac. Bivši trener našeg Novaka Đokovića i legendarni teniser morao je da prodaje svoje predmete iz karijere jer je potpuno ostao bez novca.

U Londonu je održana aukcija Bekerovih stvari, među kojima su bili najveći trofeji koje je osvojio u karijeri, pa deo opreme (čarape) koju je nosio tokom igračke karijere, kao i njegovi satovi i mnoge druge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvari sa njegovim potpisom.

An auction of trophies and memorabilia from former #Wimbledon champion Boris Becker's career has raised an incredible amount. 👀

Full story ➡ https://t.co/C357yha873 #bbctennis pic.twitter.com/ikfmrKwJSm

— BBC Sport (@BBCSport) July 12, 2019

Kada je sve završeno i prodato, ispostavilo se da je Beker zaradio 750.000 evra, što je ozbiljna suma za takvu vrstu aukcijskih prodaja, piše BBC

Najveću cenu je dostigla replika trofeja sa Ju Es opena, koji je Beker osvojio 1989. godine pobedom nad Ivanom Lendlom. Taj trofej je prodat za oko 160.000 evra, dok je replika Dejvis kup Salatare otišla za oko 60.000 evra.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda teniserka Eženi Bušar

For SI!! Wowwww

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Feb 19, 2018 at 7:34pm PST

Bod goals

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Nov 21, 2017 at 11:19am PST

The sock tan and Beats are on point for grass szn

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Jun 16, 2018 at 6:55pm PDT

Genie is so hot😍🔥running from the storm haha

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Dec 12, 2015 at 10:32pm PST

Good girl 😈

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Nov 5, 2017 at 11:50am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BORIS BEKER PUKAO KAO ZVEČKA: Bivši trener Novaka Đokovića rasprodao pehare, satove i čarape! Evo koliko je Nemac zaradio (FOTO)

Izvor: Kurir, 12.Jul.2019

Nekada slavni nemački teniser Boris Beker morao je na aukciji da proda mnoge vrednosti iz igračke karijere kako bi prebrodio finansijsku krizu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.