PUCNJI U CENTRU GRADA: Ubijen poznati fudbaler

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2019, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNJI U CENTRU GRADA: Ubijen poznati fudbaler

Policija traga za motivom ubistva.

Holandski fudbaler Kelvin Majnard ubijen je u noćas iz vatrenog oružja u Amsterdamu, a policija još ne zna motiv ubistva. Do pucnjave je došlo u noći između srede i četvrtka u centru grada, prenosi AP.

Majnard (32) bio je defanzivac u holandskoj reprezentaciji i u engleskom klubu Barton Albion. Majnardov sadašnji klub Alfens bojs izrazio je saučešće njegovoj porodici.

Footballer Kelvin Maynard Shot Dead >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << By Two Men On Motorbike In Amsterdamhttps://t.co/CTyKakwrbY pic.twitter.com/o18deKtVjD

— Rabiu Tajudeen (@RabiuTajudeen3) September 19, 2019

Ubistvo se dogodilo istog dana kada je naoružani napadač u Amsterdamu ubio advokata koji je vodio važan slučaj protiv grupe optužene za ubistva povezana sa drogom.

Policija je saopštila da ne veruje da su dva ubistva povezana, ali da će tokom istrage razmotriti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.