PUĆI ĆE OD MUKE AKO NOLE POBEDI: Čovek koji ne podnosi Đokovića dodeljuje pehar šampionu Rolan Garosa

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 13:54

PUĆI ĆE OD MUKE AKO NOLE POBEDI: Čovek koji ne podnosi Đokovića dodeljuje pehar šampionu Rolan Garosa

Ima da ga boli dok bude uručivao trofej, ako Srbin slavi.

Nekadašnji teniser Janik Noa (63) imaće tu čast da posle velikog finala u Parizu, preda trofej novom osvajaču - Novaku Đokoviću ili Kasperu Rudu.

Ono što je primetno kod Francuza je netrpeljivost koju ima prema našem asu.

On je neposredno pred početak Otvorenog prvenstva Francuske pričao o tome da "ne oseća povezanost sa Novakom," kao i da su mu mnogo draži Rafael Nadal i Rodžer Federer.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Đoković? Ne osećam da mi je blizak, ne znam zašto. Federer i Nadal imaju veću harizmu. Zaista me ne privlači njegova igra. Kada ima meč loptu, nemam nikakvu povezanost sa njim. Živim na Monmartru, šetam i često neko me pozove "hej, Janik, hoćeš li na kafu sa mnom". I onda se pitam zašto ljudi žele da se povežu. Sa Novakom nisam siguran da će se to ikada desiti. Rafu najviše volim jer on poštuje i sakupljače loptica, ljude iz taksija, sve one koje se ne vide gde nema kamera. Ako se gleda sve ono što se ne meri, Rafa je broj jedan bez premca. Osvojio je 22 grend slema i još uvek je skroman kakav je uvek i bio. Iz tog razloga mi je omiljen među njima trojicom - rekao je Noa pre samo dve nedelje.

Inače, Janik je poslednji francuski teniser koji je osvojio Rolan Garos. Bilo je to davne 1983. godine, pa su organizatori odlučili da tačno posle četiri decenije baš on bude taj koji će prvi čestitati novom šampionu.

Videćemo kako će to biti ako taj isti trofej bude morao da uruči našem asu!

Pogledajte kako izgleda Beatris Moreira, devojka Giljermea Soareša fudbalera Brage

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.