PUBLIKA ĆE BITI UZ NAS

Izvor: Kurir, 11.Jan.2012, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUBLIKA ĆE BITI UZ NAS

Slomićemo im krila! Levo krivo reprezentacije Srbije Ivan Nikčević s posebnom pažnjom i veoma motivisano očekuje start evropskog šampionata, prvog u istoriji Srbije. Lucidni igrač, ponet euforijom u našoj zemlji, priželjkuje da, kako on kaže, ovaj cirkus napokon počne.

Slomićemo im krila!

Levo krivo reprezentacije Srbije Ivan Nikčević s posebnom pažnjom i veoma motivisano očekuje start evropskog šampionata, prvog u istoriji Srbije. Lucidni igrač, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ponet euforijom u našoj zemlji, priželjkuje da, kako on kaže, ovaj cirkus napokon počne.

- Sve ovo pozitivno utiče na nas, atmosfera je odlična i jedva čekam da počne ovaj cirkus. Proteklih dana smo dosta radili na nekim taktičkim sitnicama u fazi odbrane i kontranapada, tako da očekujem našu bržu igru i više golova. Nadam se prolasku u drugi krug, koji je ipak nešto lakši - kaže Nikčević i dodaje:

- Siguran sam u to da će publika biti uz nas. Verujem da će svi prepoznati našu borbu svim srcem i snagom. Imamo mi malo čudan mentalitet i svašta je moguće, ali se ipak nadam pobedi u uvodnom meču. Tako bismo motivisali sve fanove da nas podrže

(M. H.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.