PSŽ želi više od Nejmara – Brazilac razmišlja da ode

Izvor: B92, 26.Jun.2022, 20:34

PSŽ želi više od Nejmara – Brazilac razmišlja da ode

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar razmišlja o odlasku iz kluba, preneli su francuski mediji.

Nejmar ima ugovor sa pariskim klubom do 2027. godine, ali je nezadovoljan pošto misli da je na njega mislio predsednik kluba Naser Al-Kelaifi kada je kritikovao nastupe ekipe u prošloj sezoni, preneo je francuski RMC Sport.

Al-Kelaifi je rekao da bi trebalo da se "promeni ambijent", nakon što je Pari Sen Žermen izgubio u osmini finala Lige šampiona od Real Madrida, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je kasnije osvojio titulu.

Na pitanje o Nejmaru, Al-Kelaifi je rekao: "Mogući odlazak Nejmara ovog leta? Oni što mogu da kažem je da očekujemo da svi igrači urade mnogo više nego prošle sezone. Mnogo više".

"Svi moraju da budu 100 odsto. Očigledno je da do sada nismo bili dovoljno dobri. U sledećoj sezoni cilj je jasan, da svakodnevno radimo, da damo 200 odsto. Da damo sve što imamo za ovaj dres. Moramo da budemo skromni. Moramo da se promenimo da bismo izbegli povrede, suspenzije i faulove koji menjaju igru", rekao je Al-Kelaifi, preneo je Jurosport.

RMC je preneo da je neizvesno gde bi Nejmar mogao da ode. Njegov bivši klub Barselona niti Real Madrid najverovatnije neće moći da ga dovedu, kao ni Juventus.

Pominju se Čelsi, Njukasl i Mančester junajted, zbog povoljnih finansijskih mogućnosti, ali RMC je podsetio na izjavu brazilskog fudbalera da ne želi da igra u Engleskoj.

Nejmar je prošle sezone, u kojoj je imao problema sa povredama, odigrao 28 utakmica, postigao je 13 golova i imao je osam asistencija, a navijači su mu u više navrata zviždali zbog slabog zalaganja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.