PSŽ uraganski u derbiju, gosti nisu znali šta ih je snašlo! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2019, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ uraganski u derbiju, gosti nisu znali šta ih je snašlo! (video)

Nešto slično videli smo večeras i u Holandiji, u duelu Ajaksa i Fejenorda...

Večerašnji termin u francuskoj Ligi 1 bio je rezervisan za veliki derbi 11. kola, duel PSŽ-a i Marseja na ''Parku prinčeva''.

Derbi je bio samo na papiru, a na terenu totalna dominacija Parižana koji su već u prvom poluvremenu rešili pitanje pobednika i na kraju slavili sa 4:0.

Samo deset minuta su gosti uspeli da izdrže nalete PSŽ-a, a onda Di Marija sa desne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << strane pronalazi Maura Ikardija, koji iz dva pokušaja uspeva da savlada Mandandu - 1:0.

Bio je to početak muka ekipe Marseja u ovom meču, a samo šesnaest minuta kasnije večeras odlični Verati šalje preciznu dugu loptu ka Ikardiju koji još jednom trese mrežu i duplira prednost domaćeg tima - 2:0.

A onda, glavnu ulogu preuzima Kilijan Mbape.

Igrao se 32. minut meča, još jedna lepa, brza, jednostavna akcija PSŽ-a, na kraju Di Marija u kaznenom prostoru nesebično dodaje Mbapeu, a on rutinski završava ovaj napad - 3:0.

Pokušavali su u finišu poluvremena fudbaleri Marseja da presingom na polovini rivala poremete igru domaćina, ali umesto toga, u 44. minutu ''sevnula'' je nova kontra PSŽ-a, opet Di Marija asistira, a Mbape još jednom pogađa za konačnih 4:0.

U nastavku rutina aktuelnog šampiona, održali su stečeno iz prvog dela i upisali devetu pobedu u prvih 11 kola, dok je Marseju ovo treći poraz.

Kod gostiju, naš reprezentativac Nemanja Radonjić je svih 90 minuta proveo na klupi za rezerve.

- Paris Saint - Germain  -  Olympique de Marseille Резултати Уживо

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Grafičar nemoćan, Zlatiborci držali čas fudbala na pomoćnom Marakane

Izvor: MozzartSport.com, 28.Okt.2019

Neobični termin ponedeljak popodne u Prvoj ligi Srbije bio je rezervisan za derbi 16. kola koji je odigran na pomoćnom terenu podno južne tribine Marakane. Zlatibor je kao gost uspeo da napravi iznenađenje i savlada Grafičar sa 2:0 i četvrtom vezanom pobedom ponovo izbije na čelo drugoligaškog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.