Izvor: Piplmetar.rs, 26.Sep.2022, 16:31

PSŽ sprema prvu zimsku bombu za nikad jaču odbranu?!

Sportski direktor Pari Sen Žermena Luis Kampos je baš zapeo da dovede Milana Škrinjara iz Intera.
Slovački reprezentativac je u poslednjoj godini ugovora sa Interom, ali italijanski klub i dalje veruje da će pronaći zajednički jezik i uspeti da ga ubedi da ostane.
Međutim, PSŽ je uporan, a Interu je spreman da ponudi čak 30 miliona evra da ga dovede u januaru, šest meseci pre isteka ugovora.
Ukoliko Škrinjar prihvati ponudu Parižana, Inter neće imati izbora, ali neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ni proći toliko loše, jer će zaraditi 30 miliona evra za igrača koji praktično u tom trenutku može da potpiše predugovor i da na leto ode kao slobodan.
PSŽ je tokom čitavog letnjeg prelaznog roka pokušavao da dovede Škrinjara, a koliko Kampos i Galtije žele samo njega, potvrđuje i to da nisu jurili nijednog drugog štopera.
Slovak ima 27 godina, pravi je trenutak za iskorak u karijeri, nakon što je još pre pet godina stigao iz Sampdorije za 34 miliona evra.
Sa njim u odbrani, PSŽ bi zaista formirao snažan stub ispred Donarume, sa Ramosom, Markinjosom i Kimpembeom…
PSŽ je i ovako favorit za osvajanje Lige šampiona, a posebno sa Slovakom, a AdmiralBet nudi odličnu kvotu od 2,90 da će Parižani stići makar cease finala!


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Mesi: Želim da osvojim Ligu šampiona i Svetsko prvenstvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2022, 15:22

Fudbaler Pari Sen Žermena i reprezentativac Argentine Lionel Mesi izjavio je da je srećan što igra u istom klubu sa Kilijanom Mbapeom i Nejmarom, prenose meksički mediji...Mesi je prošle godine stigao u PSŽ iz Barselone, a za pariski klub ove sezone je postigao šest golova i imao osam asistencija..."Mbape...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.