PSŽ smenjuje Galtijea – Portugalac prvi kandidat za novog trenera?

Izvor: B92, 26.Maj.2023, 15:13

PSŽ smenjuje Galtijea – Portugalac prvi kandidat za novog trenera?

Ekipa PSŽ će najverovatnije raskinuti ugovor sa trenerom Kristofom Galtijeom, prenosi dobro obavešteni L'Ekip.

Galtije je sa ekipom iz Pariza uspeo da osvoji francuski šampionat, ali čelnci kluba ne mogu da pređu preko ranog ispadanja u Ligi šampiona.

Francuski list navodi i da je PSŽ planirao da na leto napravi veliku rekonstrukciju tima, u koju su uključeni i Nejmar i Mesi koji najverovatnije napuštaju ekipu.

Što se tiče kandidata koji bi mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da zamene Galtijea na klupu ekipe iz Pariza, kao prvo ime se navodi Žoze Murinjo koji i ove sezone beleži dobro rezultate sa Romom. Sem Portugalca priča se i o bivšem fudbaleru PSŽ, Tijagu Moti, kao i Argentincu Marselu Galjardu, koji je bez posla od kada je napustio RIver Plejt.

Pored ova tri imena u poslednje vreme se sve više priča o Ćaviju Alonsu, ali Španac je najavio kako bi voleo da ostane u Bajeru iz Leverkuzena, tako da su male šanse da on sedne na klupu ekipe PSŽ.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.