PSŽ se pojačava u Milanu?

Izvor: Mondo, 18.Okt.2018, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ se pojačava u Milanu?

Prvak Francuske drži na oku mladog "vezistu" iz Obale Slonovače, ali tu je i klub iz Kine.

Ako je ekipi Pari sen Žermena potrebno pojačanje u nekoj liniji, to je onda vezni red, i to na centralnim pozicijama, koje pokrivaju Marko Verati i Adrien Rabio, po potrebi i štoper Markinjoš.

"Tutomerkatoveb" objavio je da bi konkurenciju u jednom od najskupljih timova današnjice mogao da pojača Frank Kesi (21), reprezentativac Obale Slonovače koji od leta 2017. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uspešno nastupa za Milan.

Kesija, navodno, želi i kineski superligaš Peking Guan, koji bi ga godišnje plaćao 10 miliona dolara.

Pari sen Žermen za sada prati situaciju iz prikrajka i čeka da "rosoneri" eventualno pristanu na prodaju, pa da stupi u akciju.

Kesi je tehnički i dalje član Atalante, pošto je na "San Siro" došao na dvogodišnju pozajmicu za osam miliona evra, uz obavezu kasnijeg otkupa za još 24 miliona evra.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.