PSŽ se dogovorio sa Bajernom, ali je nastao problem

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2018, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ se dogovorio sa Bajernom, ali je nastao problem

Kako prenose francuski mediji, dogovor između francuskog i nemačkog šampiona je postignut.

Pari sen Žermen traži levog beka, pominjali smo da su mete Filipe Luis iz Atletiko Madrida i Vendel iz Bajer Leverkuzena, ali dok čeka odgovore španskog i nemačkog kluba, PSŽ se okrenuo i trećoj opciji.

Naime, oni su poslali ponudu minhenskom Bajernu za španskog defanzivca Huana Bernata.

U pitanju je ponuda od 14 miliona evra, plus bonusi, Bajern je spreman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je prihvati, ali je nastao problem na relaciji francuskog kluba i španskog fudbalera.

Naime, bivši igrač Valensije traži od "Svetaca" platu veću od pet miliona evra godišnje, što je svoga koju ni bogati Parižani nisu spremni da mu ponude.

Videćemo da li će Španac smanjiti zahteve, za njega nema mesta u Minhenu, pa se čini da mu ne bi bilo najpametnije da odbije ponudu francuskog šampiona, gde bi se ravnopravno za mesto u timu borio sa Lajvinom Kurzavom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.