PSŽ potvrdio rastanak, nekadašnja zvezda u usponu sada je slobodan igrač

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2020, 12:44

PSŽ potvrdio rastanak, nekadašnja zvezda u usponu sada je slobodan igrač

Tužna epizoda španskog fudbalera u "gradu svetlosti".

Nekada perspektivni španski fudbaler Hese Rodrigez sporazumno je raskinuo ugovor sa Pariz Sen Žermenom, pola godine pre njegovog isticanja, potvrdio je šampion Francuske.

Hese je stigao na "Park prinčeva" na leto 2016. iz Real Madrida sa oreolom velikog pojačanja, ali je prethodne sezone više bivao po pozajmicama nego što se nalazio u opticaju trenera Tomasa Tuhela.

Početkom ove sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se vratio sa pozajmice koju je proveo u Sportingu pošto lisabonski klub nije nameravao da ga zadrži.

Od povratka u Pariz ove sezone je samo dva puta zaigrao u Ligi 1 i nije se upisao u strelce.

Park prinčeva napušta posle svega 18 utakmica uz dva gola tokom četiri godine gde je osim Sportinga bio pozajmljivan Betisu, Stouku i Las Palmasu.

Videćemo čijem jatu će se privoleti u januaru.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sjajne vesti oko Mbapeove budućnosti

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2020

Veliki posao u najavi...Jedan od dvojice glavnih zvezda Pariz Sen Žermerna Kilijan Mbape na putu je da produži ugovor sa klubom sudeći prema najavama koje je dao sportski direktor kluba Leonardo...Status talentovanog francuskog fudbalera i dalje je pod velom neizvesnosti u prelaznim rokovima koje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.