Sjajne vesti oko Mbapeove budućnosti

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2020, 14:05

Sjajne vesti oko Mbapeove budućnosti

Veliki posao u najavi.

Jedan od dvojice glavnih zvezda Pariz Sen Žermerna Kilijan Mbape na putu je da produži ugovor sa klubom sudeći prema najavama koje je dao sportski direktor kluba Leonardo.

Status talentovanog francuskog fudbalera i dalje je pod velom neizvesnosti u prelaznim rokovima koje dolaze.

Ugovor mu istice na leto 2022. godine, ali je kako je naveo Leonardo postignut napredak po pitanju njegovog ostanka na "Parku prinčeva". >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"Razgovaramo, postoji obostrana zainteresovanost za to. Došlo je vreme da se jasnije sagleda njegova budućnost. Razgovaramo smireno i za sada dobro napredujemo. Načinili smo korak napred u ovom pogledu pre desetak dana" - rekao je Leonardo za kanal C plus.

Podsetimo, Real Madrid je već neko vreme spominje kao mogućnost za novu destinaciju svetskog šampiona sa Francuskom.

Da li je verujete u njegov ostanak u "gradu svetlosti".
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.