PSŽ ponovo BEZ Nejmara u Nemačkoj!

Izvor: Mondo, 20.Jul.2019, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ ponovo BEZ Nejmara u Nemačkoj!

Brazilac preskače još jednu pripremnu utakmicu.

Foto: Tanjug/AP/Michel Euler, File

Kako stvari stoje, pitanje je dana kada će Nejmar napustiti Pari Sen Žermen i, najverovatnije, vratiti se u Barselonu.

Brazilac će u subotu (18.30) propustiti i drugu uzastopnu pripremnu utakmicu Parižana, pošto ga nema na spisku igrača za duel sa Nirnbergom. Navodno - zbog treninga.

Nije tajna da su u klubu besni zbog njegovog kašnjenja na početak >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << priprema i da je zbog toga izostavljen za duel sa Dinamo Drezdenom (6:1 za PSŽ), ali vest da ponovo propušta put u Nemačku nagoveštava da se rastanak približio.

Gotovo svakodnevno priča se o Nejmarovom povratku u Barselonu, ali i dalje problem predstavlja činjenica da se u Parizu neće tako lako odreći igrača kog su pre samo dve godine platili 222.000.000 evra. Najnovija ponuda glasi 100.000.000 evra plus dvojica od šestorice ponuđenih fudbalera.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.