PSŽ ostvario novu pobedu

Izvor: UživoFudbal.com, 26.Okt.2014, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ ostvario novu pobedu

Na Parku Prinčeva, ekipa Lorana Blana dočekala je ove sezone odlični Bordo. Utakmica se u većem delu odigrala 10 na 10 obzirom da su oba tima ostala bez jednog igrača. Prvo je Van der Vil, po mnogima prestrogo, isključen u 28. minutu ali je samo nekoliko minuta kasnije isključen i napadač gostiju Poko. PSŽ je poveo sa penala u poslednjim trenucima prvog dela strelac je bio Lukas. Isti igrač je i u drugom poluvremenu bio precizan sa još jednog penala dok je treći >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << pogodak postigao Laveci za konačnih PSŽ – Bordo 3:0

Loran Blan je istakao da je teško igrati utakmice sa igračem manje naročito nakon utakmice u Ligi šampiona i dodao da su odluke sudije bile prestroge.

PSŽ je smanjio prednost prvoplasiranog Olimpika iz Marseja na tabeli na 4 boda dok je Bordo pao za jedno mesto i sada se nalazi na četvrtoj poziciji. Treći na tabeli su igrači Nanta koji su zabeležili pobedu u gostima nad Evijanom od 0:2.

Nastavak na UživoFudbal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.