PSŽ opet udara po Barsi - Kelaifi krenuo po Kutinja

Izvor: MozzartSport.com, 08.Okt.2017, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ opet udara po Barsi - Kelaifi krenuo po Kutinja

Predsednik Parižana hoće da pokvari posao katalonskom gigantu u januaru

Izgleda da je Pari Sen Žermen odlučio da udari na Barselonu gde god može. Posle kupovine Nejmara, predsednik Svetaca Naser al Kelaifi odlučio je da se umeša i u transfer Filipea Kutinja. Kako prenosi katalonski Sport, prvi čovek Pari Sen Žermena navodno će “napasti” Liverpul i u januaru pokušati da realizuje transfer.

Barselona je letos na sve načine probala da dovede Kutinja baš >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nakon što je prodala Nejmara klubu iz Pariza, ali joj to nije pošlo za rukom.

A PSŽ je napravio i prve konkretne korake u tom cilju. Naime, Brazilac Maksvel, bivši fudbaler, a sada tehnički koordinator Svetaca, stupio je u kontakt sa Kutinjovim menadžerima.

Istovremeno, katalonski list navodi da Barselone nema nameru da odustane od Kutinja i da će se u januaru boriti do kraja za njegov potpis.

Liverpul letos nije želeo da pristane ni na sumu od 100.000.000 evra za Kutinja. Ostaje da se vidi kako bi PSŽ platio eventualni transfer, pošto je prethodno dao 222.000.000 evra za Nejmara, a obavezao se da sledećeg leta plati i 180.000.000 evropskih novčanica Monaku za Kilijana Mbapea koji sada igra na pozajmici u pariskom klubu.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.