PSŽ nudi novac i svog golmana za Handanovića

Izvor: B92, 05.Jun.2016, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ nudi novac i svog golmana za Handanovića

Nemački golman Kevin Trap nije impresionirao u PSŽ-u, pa bi u narednom periodu mogao da dobije konkurenciju u vidu Samira Handanovića.

Slovenac već nekoliko sezona brani sjajno u Interu, ali tim jne uspeva da se kvalifikuje za evropska takmičenja.

Zbog toga Handanović želi da napusti Milano, a PSŽ bi želeo da ga dovede u svoje redove. Čelnici kluba su spremni da za njega ponude novac i Salvatorea Sirugua.

Rezervni golman reprezentacije Italije je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najduže od svih fudbalera PSŽ-a u tom klubu, ali je sa dolaskom Trapa otišao na klupu. Isticao je da je nezadovoljan tretmanom i žalio se da nije dobio pravu šansu ove sezone.

Inter će morati da proda neke igrače jer će prekršiti pravila finansijskog fer pleja ukoliko ne prihoduje značajan novac u narednom periodu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.