PSŽ nema nameru da se zaustavi, 32 miliona za Salvia! /video/

Izvor: Blic, 31.Jul.2013, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ nema nameru da se zaustavi, 32 miliona za Salvia! /video/

Pari Sen Žermen je ponudio Benfiki 32 miliona evra za Eduarda Salvia i tako stavio do znanja da nema nameru da se zaustavi kada je u pitanju trošenje novca na pojačanja.

U klub su ovog leta stigli Edinson Kavani, Lukas Dinje i Markinjos, te bi argentinski reprezentativac bio četvrto veliko pojačanje "svetaca" u ovom prelaznom roku.

Salvio je prethodne sezone skrenuo pažnju fudbalske javnosti, kada su "orlovi", bez obzira na izgubljena sva tri trofeja koja su im >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bila na dohvat ruke, prikazali odličnu igru, a pojedini igrači su svojim partijama prosto zaludeli najveće klubove u Evropi.

Jedan od njih je Eduardo Salvio, krilni napadač Benfike, koji je u redove lisabonske ekipe došao prošlog leta iz Atletiko Madrida za 11,1 milion evra, a posle samo jedne odigrane sezone njegova vrednost se utrostručila.

Klauzula ovog igrača iznosi 40 miliona evra, pa je pitanje da li će čelnici Benfike pustiti svoju uzdanicu za osam miliona manje, nego što su prvobitno zacrtali.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PSŽ nema nameru da se zaustavi, 32 miliona za Salvia! /video/

Izvor: Dzungla.org, 31.Jul.2013

Pari Sen Žermen je ponudio Benfiki 32 miliona evra za Eduarda Salvia i tako stavio do znanja da nema nameru da se zaustavi kada je u pitanju trošenje novca na pojačanja.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.