PSŽ našao zamenu za Mbapea

Izvor: B92, 13.Jul.2023, 22:44

PSŽ našao zamenu za Mbapea

Rukovodstvo Pari Sen Žermena zainteresovano je za fudbalera madridskog Atletika i portugalskog reprezentativca Žoaoa Feliksa, prenose francuski mediji.

Feliks je drugi deo prošle sezone proveo na pozajmici u Čelsiju, ali londonski klub nije želeo da otkupi ugovor portugalskog fudbalera.

Feliks je počeo pripreme za novu sezonu sa madridskim klubom, a španski mediji navode da se Portugalac naljutio na čelnike Atletika, koji su dres sa brojem sedam dali Antoanu Grizmanu.On >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je navodno poručio čelnici kluba da želi da promeni sredinu.

Novi trener PSŽ-a Luis Enrike je saopštio čelnicima kluba da angažuju Feliksa, koji bi trebalo da zameni Kilijana Mbapea. Mbape ima ugovor sa "svecima" do kraja naredne sezone, a čelnicima kluba je poručio da ne želi da produži saradnju sa šampionom Francuske.

Parizijen navodi da je Enrike odlučio da ne vodi Mbapea na turneju po Aziji, pošto klub planira da ga proda u letnjem prelaznom roku.

PSŽ je bio zainteresovan za Harija Kejna i Dušana Vlahovića, ali je na kraju izbor pao na Feliksa, koji bi u PSŽ-u trebalo da dobije Mbapeovu "sedmicu. Feliks je u Atletiko stigao 2019. godine iz Benfike za 126 miliona evra.

On nije ispunio očekivanja čelnika madridskog kluba, pošto je postigao samo 34 gola na 131 meču.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.