PSŽ našao put oko FFP, pomoć stiže iz Andaluzije!

Izvor: Sportske.net, 17.Nov.2018, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ našao put oko FFP, pomoć stiže iz Andaluzije!

Uefa pažljivo motri na Parižane zbog ogromnog novca koji su potrošili u prethodnih par godina, ali kao i uvek bogati "Sveci" bi mogli da se izvuku.

Zbog potrošenih preko 400 miliona evra na transfere samo Mbapea i Nejmara, PSŽ nikada neće imati mira od Uefe.

I dok nadležni organi još uvek nisu pronašli način da ih kazne, Parižanima stižu sjajne vesti iz Španije.

Naime, oni će po svemu sudeći dobiti novi priliv novca i to u iznosu od 22 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << evra.

Real Betis je odlučio da zadrži Đovanija Lo Selsa u svojim redovima, Argentinac igra zaista odlično od kako je prešao na "Benito Viljamarin", te odluka uprave kluba iz Sevilje i ne čudi.

Lo Selso je u Betis stigao na pozajmicu do kraja sezone, koju su Španci platili tri miliona evra, a dva kluba su postigla dogovor da za 22 miliona "Verdiblankosi" mogu da otkupe njegov čitav ugovor.

Sada je doneta odluka da se to i učini, Betis bi čak bio u obavezi da otkupi njegov ugovor da se na kraju sezone domogao nekog od evropskih takmičenja, ali su rešili da svakako otkupe Lo Selsa od "Svetaca".

Tako će na račun Parižana leći 22 miliona evra, u tri rate, dve od po sedam i jedna od osam miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.